Mahe ühepajatoit

  • Ettevalmistusaeg: 15min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Vaja läheb

  • Rasvaine liha pruunistamiseks ghee või õli
     
  • Veiseantrekoot (mahe)
     0,7 kg
  • Porgand
     4 tk
  • Kaalikas
     1 tk
  • Naeris
     1 tk
  • Kartul
     4 tk
  • Nuikapsas
     1 tk
  • Aeduba
     200 g
  • Suvikõrvits
     250 g
  • Vesi
     200 ml
  • Hapukoor
     
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Vürts
     
  • Loorber
     
  • Sinepiseemned
     
  • Leeskputk
     
  • Tüümian
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Retsepti autor on Rimi peakokk Jörgen Kohal.

Pruunista veiseliha potipõhjas ghee'ga või õliga.

Maitsesta liha soolaga ning hauta 10 minutit.

Lisa kooritud ning tükeldatud naeris, kaalikas ning porgand. Lisa maitseaine kott (marli sisse seotud: vürts, loorber ja pipar). Vala peale vesi ja hauta nõrgal kuumusel 10 minutit. Lisa kooritud kartulid ja hauta veel 10 minutit.

Maitse ja vajadusel maitsesta soolaga.

Lisa lõigatud nuikapsas ning hauta veel 5 minutit.

Lõika aedoad kolmeks ning tükelda suvikõrvits. Lisa ühepajatoidule. Maitsesta leeskputke ja tüümianiga.

Kaunista toit hakitud maitserohelisega. Kui soovid, siis serveeri hapukoorega. 

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.