Lõhefilee salsa verde’ga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 10min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rimi lõhefilee
     250 g
  • Või
     1 spl
  • Rimi Extra Light oliiviõli
     1 spl
  • Shiitake-seeni
     200 g
  • Pak choi-salatipea
     2
  • ICA Selection edamame-sojaube
     100 g
  • Rimi Planet rohelist salsakastet
     100 g
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Salsa verde on Mehhiko köögi klassika, millel on palju erinevaid variatsioone. Proovi seda koos lõhega!

Tükelda seened ning pak choi, mida võib lõigata pooleks või väiksemateks tükkideks.

Kuumuta või pannil oliiviõliga ja prae lõhefileed 2–3 minutit kummaltki poolt.

Võta lõhe pannilt ning pane seened ja pak choi praadima.

Lisa kooritud sojaoad ja kuumuta kergelt läbi.

Serveeri lõhefilee lisandite ja salsa verde-kastmega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.