Lillkapsakuskuss mustade ubade ja kanafileega

  • Ettevalmistusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Sügavkülmutatud lillkapsast
     400 g
  • Selection by Rimi sidrunimaitselist oliivõli
     10 g
  • Küüslaugupulbrit
     3 g
  • Soola
     2 g
  • I love eco musti ube
     460 g
  • Kanafileed
     400 g
  • Selection by Rimi itaaliapärast maitseainetesegu
     14 g
  • Rimi Light oliivõli
     16 g
  • Ürte, rohelist salatit (vastavalt soovile: till, petersell, vesikress jne)
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Hõõruge kanafileed Itaaliapärase maitseaineseguga kokku ja röstige pannil oliiviõlis.

Soovi korral võite kana röstida ka ahjus, mähituna küpsetuspaberisse või fooliumisse.

Kuumutage lillkapsas, aurutades seda aurutis või sõelal 1 minut.

Seejärel lisage sool, küüslaugupulber ja sidrunimaitseline oliiviõli ja murendage kapsas pisikesteks tükikesteks. Ärge purustage liiga pudruks, jätke lillkapsa konsistents kuskussisarnasteks pärlikesteks.

Serveerige koos mustade ubade ja röstitud kanafileega. Lisage ürdid ja roheline salat.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.