Lillkapsa-juustusupp

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Lillkapsas
     1
  • Sibul
     1
  • Küüslauguküünt
     2
  • Praadimiseks võid
     
  • 10% koort
     200 ml
  • ICA Gruyere'i juustu
     100 g
  • Puljongikuubik
     1
  • Värsket peterselli
     1 peotäit

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mõnusalt tummine püreesupp, kus mitmesugused maitsekad juustud asendavad kenasti liha.

Tükelda lillkapsas ja pane vähese veega keema. Lisa puljongikuubik.

Prae hakitud sibul ja küüslauk kergelt võis ning lisa lillkapsale. Keeda, kuni koostisosad on pehmed. Võta mõni lillkapsatükk välja, et need võis pruunistada. Ülejäänud mass püreesta.

Pane pott uuesti tulele, lisa püreele koor ja riivitud juustud. Keeda, kuni juust on sulanud. Vajaduse korral maitsesta soolaga.

Serveeri pruunistatud lillkapsa ja värske hakitud peterselliga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.