Leivasupp maapähklivõiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rukkileib
     10 viilu
  • Pruun suhkur
     2 spl
  • Maapähklivõi
     2.5 spl

Serveerimiseks

  • Maapähklid
     
  • Piim/koor
     
  • Valge školaad
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Klassikaline magustoit meie kõigi lapsepõlvest, ainult et natuke trendikamas võtmes.

Aseta leivaviilud kaussi ja vala peale sooja vett nii palju, et viilud oleksid veega kaetud. Leota neid 30 minutit soojas vees. Vala pool vett ära ja kuumuta leiva-veesegu, kuni moodustub pehme leivapuder. Tõsta tulelt ja lase jahtuda.

Vala leivapuder kannmikserisse ja töötle kreemjaks. Seejärel vala tagasi potti, lisa suhkur. Kuumuta tasasel tulel mõni minut. Lõpuks lisa maitse järgi maapähklivõid.

Serveeri leivamagustoit kaussides. Kaunista maapähklipuru, valge šokolaadi ja natukese piima või koorega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!