Lehtkapsapasta valge veini ja pecorino-juustuga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Pasta
     500 g
  • Aedoad
     150 g
  • Keedetud valged oad
     380 g
  • Hakitud roheline kapsas
     125 g
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Küüslauguküüs
     1
  • Valge vein
     1.5 dl
  • Kobartomat
     400 g
  • Pecorino-juust
     100 g
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Siin on sulle oivaline lumaconi-pasta, mis segatakse krõmpsude aedubade, suurte valgete ubade, kirsstomatite ja muidugi lehtkapsaga. Oliiviõli ja valge vein annavad toidule oma maitse. Lõpetuseks puista peale riivitud pecorino-juustu ja õhtusöök ongi valmis!

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Puhasta aedoad ja pane koos pastaga keema, kui keemisaega on veel 3 minutit jäänud.

Loputa valgeid ube külma veega ja lase nõrguda.

Prae kapsas praepannil oliiviõlis pehmeks, pressi sisse küüslauk ja vala hulka valge vein. Lase ca 1 minut keeda ning sega seejärel hulka tomatid ja oad.

Riivi juust ja sega see sisse, lase keema ning maitsesta soola ja pipraga.

Sega pasta kapsakastmega ja lisa serveerimisel soovi korral veidi veel pecorino-juustu.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.