Lasanje cosmopolitani salatiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Hakkliha
     500 g
  • Õli
     1 spl
  • Sool
     0.5 tls
  • Pipar
     1 ml
  • Crème fraiche
     5 dl
  • Pastakaste küüslauguga
     39+ g
  • Tomatid
     500 g
  • Lasanjeplaadid
     12 tk
  • Riivitud juust
     1 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lasanje ei pea olema nii keeruline, tuleb väikseid trikke abiks võtta! Selles on kastmebaasina kasutusel crème fraiche ja see segatakse otse pastakastme ja praetud hakklihaga kokku. Täidis vaheldub lasanjeplaatidega, enne juustu piserdamist pealmisele kihile. Söö koos happelise marineeritud cosmopolitani salatiga ja naudi!

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Lasanje: küpseta hakkliha õlis kastrulis, maitsesta soola ja pipraga. Sega sisse crème fraiche, pastakaste ja purustatud tomatid. Lase keema minna.

Lisa kastet ja lasanjeplaadid vaheldumisi ahjuvormi. Lõpeta kastmekihiga ja puista juustuga üle. Pane ahju keskmisele siinile umbes 25 minutiks.

Salat: sega oliiviõli ja äädikas kausis kokku. Lõika salat ja sega sisse. Lisa soola ja pipart.

Serveeri lasanjet salatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.