Lambajala hautis viinamarjade ja oregaanoga

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Lambajahala hautis

  • Lambakooti
     2 kg
  • Oregaanot
     1 peotäit
  • Terve küüslauk
     1 tk
  • Viinamarju
     200 g
  • Kikerhernekonservi
     200 g
  • Heledat õlut
     2 dl
  • Soola ja pipart
     
  • Vürtsköömenit
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kostita ennast ning oma sõpru lambajala hautisega. Viinamarjad ning oregaano annavad roale eriliselt hea maitse, mis ei jäta külmaks mitte kedagi.

Valmistamine pole keeruline, kuid arvesta kindlasti, et liha tuleb ahjus küpsetada umbes poolteist tundi. Enne kui asetad lambajala ahju küpsema, maitsesta liha ning pruunista seda veidi pannil.

Maitsesta lammas soola, pipra ja vürtsköömnetega.

Piki liha sisse oregaanot.

Pruunista koot pannil ja tõsta ahjupotti, kuhu on pandud  viinamarjad, muljutud küüslaugu küüned ja kikerherned.

Vala see kõik üle õllega.

Tõsta peatselt valmiv roog ahju hauduma ning lisa ahjupotile ka kaas peale.

Pärast 1h haudumist eemalda kaas ning küpseta veel pool tundi.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.