Lamba tagatükk ingveri- ja rosmariiniglasuuriga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 55min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Lamba tagatükk
     500 g
  • Rosmariin
     2 tls
  • Siirupis ingverijuuretükk
     2
  • Ingverisiirup
     1 tls
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Soojendage ahi temperatuurini 180 °C.

Asetage liha väikesesse ahjunõusse. Segage kõik glasuuriained kokku, hoidke pool segust hilisemaks ja pintseldage lambaliha teise osa glasuuriga.

Asetage kergelt peale kahekordne ahjupaber, et siirup kõrbema ei hakkaks. Pange 25 minutiks kuuma ahju.

Pintseldage liha uuesti alleshoitud glasuuriga ja pange 30 minutiks tagasi ahju, hoides toitu siiani ahjupaberiga kaetuna.

Viimase 10 minuti küpsetamise ajaks eemaldage paber.

Asetage lambaliha eelsoojendatud serveerimisalusele, katke fooliumiga ja laske enne lahtilõikamist 10–15 minutit seista.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Ehe Iiri lambahautis

2h 10min • Keskmine
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.