Kuum šokolaad vahustatud kookoskoorega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 50min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Kookospiim
     1 dl
  • Kaera- või mandlipiim
     3 dl
  • Kakao
     1.5 spl
  • Agaavi siirup
     2 tls
  • Kookoshelbed
     

Vispeldatud kookoskreem

  • Kookoskreem
     400 ml
  • Agaavi siirup
     2 spl
  • Vaniljepulber
     1 ml

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Proovi seda veganiretsepti – kuum šokolaad kookospiimaga, mille peale lisatakse kreemjaks vahustatud ja maitsestatud kookoskoor. Ülihea tumedal talveõhtul, kui šokolaadiisu võtab võimust!

Pane kookoskoore purk vähemalt 4 tunniks sügavkülma. Tee purk lahti, eemalda kõva pealmine kiht ning vahusta agaavi ja vaniljepulbriga kohevaks.

Soojenda kastrulis kookospiima, kaera- või mandlipiima, kakaod ja agaavi. Vala klaasi ning lisa kookoskoor ja kookoshelbed.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.