Kuum Gruusia leib pesto ja tomatitega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Gruusia leib
     1 tk
  • Rimi pesto
     4 spl
  • Riivitud mozzarella
     100 g
  • Kirsstomat
     5 tk
  • Mustad oliivid
     10 tk
  • Õli
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sellise täidetud leiva sisse võid pista ka küüslaugu, riivitud juustu ja ürtide segu või siis mõnd maitsevõid. Piisab ka lihtsalt õliga määritud leiva kergest grillimisest, et saada justkui otse ahjust tulnud saia kiire petuvariant.

Lõika leib küljelt peaaegu läbi, nii et tekiks tasku täidise jaoks. Määri leiva sisemus pestoga, pista sinna riivitud juust, poolitatud kirsstomatid ja oliivid ning suru tasku kokku.

Määri leib kergelt õliga kokku ja grilli mõlemalt poolt paar minutit keskmisel kuumusel, kuni juust on sulanud ja leib ise pealt krõbe. Lõika viiludeks ja serveeri.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!