
Kukeseenesupp
-
Ettevalmistusaeg: 10min , Küpsetusaeg: 20min
-
Keskmine
Vali kogus
Koostis
-
Puhastatud ja läbikeedetud kukeseened3.5 dl
-
Margariin2 spl
-
Jahu2 spl
-
Puljong1 l
-
Tomatipüree1 spl
-
Roqueforti juust1 spl
-
Koor1 dl
-
Sidrunimahl1 tl
-
Petersell
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Kas leidsid metsast palju kukeseeni? Siis saad perele valmistada seda imelist kukeseenesuppi. Seenesupile annab kreemisust ja rammusust tomatipüree, koore ja Roqueforti juust, mille segad supi sisse enne hakitud peterselliga serveerimist.
Aja rasvaine kastrulis kuumaks. Pane sisse tükkideks lõigatud seened ja lase mõni minut praadida. Puista peale jahu ja sega hästi. Lahjenda vähehaaval puljongiga.
Maitsesta tomatipüree ja Roqueforti juustuga. Lase ca 5 minutit keeda.
Lisa koor ja sidrunimahl. Maitse ja puista üle peterselliga. Koore võib asendada Prantsuse hapukoorega (crème fraiche).