Kukeseenesupp

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Puhastatud ja läbikeedetud kukeseened
     3.5 dl
  • Margariin
     2 spl
  • Jahu
     2 spl
  • Puljong
     1 l
  • Tomatipüree
     1 spl
  • Roqueforti juust
     1 spl
  • Koor
     1 dl
  • Sidrunimahl
     1 tls
  • Petersell
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas leidsid metsast palju kukeseeni? Siis saad perele valmistada seda imelist kukeseenesuppi. Seenesupile annab kreemisust ja rammusust tomatipüree, koore ja Roqueforti juust, mille segad supi sisse enne hakitud peterselliga serveerimist.

Aja rasvaine kastrulis kuumaks. Pane sisse tükkideks lõigatud seened ja lase mõni minut praadida. Puista peale jahu ja sega hästi. Lahjenda vähehaaval puljongiga.

Maitsesta tomatipüree ja Roqueforti juustuga. Lase ca 5 minutit keeda.

Lisa koor ja sidrunimahl. Maitse ja puista üle peterselliga. Koore võib asendada Prantsuse hapukoorega (crème fraiche).

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.