Krõbedad avokaadotakod

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Avokaado
     2
  • Jahu
     1 dl
  • Muna
     4
  • Panko
     2 dl
  • Rapsiõli
     
  • Meresool
     

Serveerimiseks

  • Tortilja
     
  • Tomatisalsa
     
  • Tšillimajonees
     
  • Koriander
     
  • Laim
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui sa ei ole varem proovinud panko-paneeringus frititud avokaadoga täidetud takosid, siis nüüd on õige aeg! Avokaado pehme viljaliha krõbedas paneeringus on suus tõeline maitsesensatsioon. Paku kuumi tortiljasid tomatisalsa, tšillimajoneesi, laimi ja rohke koriandriga.

Poolita, eemalda seeme ja uurista avokaado viljaliha välja. Lõika avokaadopoolikud neljaks sektoriks. Sega kergelt sisse nisujahu, seejärel lahti klopitud muna ja viimasena panko.

Friti 180 ˚C õlis või prae suures koguses neutraalses rapsiõlis, kuni paneering on kuldpruun. Võta välja ja lase majapidamispaberil nõrguda. Puista peale soolahelbeid.

Serveerimiseks: paku krõbedat avokaadot väikestes tortiljades koos tomatisalsa, tšillimajoneesi, värske koriandri ja laimilõikudega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.