Krõbeda juustukattega sealiha pastinaagipüree ja sooja kõrvitsasalatiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Rimi seakaelakarbonaad
     4 viilu
  • Riivsai
     2 spl
  • Riivitud Parma juust
     50 g
  • Värske petersell
     
  • Pastinaak
     500 g
  • Või
     50 g
  • 10% kohvikoor
     1 dl
  • Väike kõrvits
     0.5 tk
  • Ingver (umbes 1 cm)
     
  • Sidrun
     1 tk
  • Karp rukolat
     1
  • Sibulapealsed
     
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Õli
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmistusajalt kiire, koostisosadelt lihtne, kuid samas piisavalt pidulik roog, et pakkuda seda ka ootamatutele külalistele.

Puhasta ja tükelda kõrvits. Sega veidikese õli, riivitud ingveri, sidrunikoore ja -mahlaga. Maitsesta soolaga, tõsta ahjuvormi ning küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

Sega omavahel riivsai, riivitud juust ja hakitud petersell.

Pruunista lihatükke mõlemalt poolt paar minutit kuumal pannil. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ahjupannile, kata riivsaia-juustuseguga ning küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit.

Puhasta ja tükelda pastinaak. Keeda pehmeks, kurna, lisa või ja koor ning püreesta saumikseriga. Maitsesta veidikese soolaga.

Sega salatiks ahjus küpsetatud kõrvits, hakitud sibulapealsed ja rukola.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!