Krõbe tursk hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne

Vali kogus

Hapu porgand

  • Porgand
     1
  • Äädikat (12%)
     0.5 spl
  • Suhkrut
     1 spl
  • Vett
     0.5 ml

Tursk

  • Külmutatud turska
     360 g

Taani remulaad

  • Hapukurki
     2
  • Majoneesi
     2 dl
  • Karrit
     1 tls
  • Soola
     

Serveerimiseks

  • Keedetud kartulit
     
  • Sidruniviile
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Eriti hea on süüa krõbedat turska koos isetehtud hapendatud porgandi ja Taani remulaadiga. Ei pea olema tippkokk selleks, et ise porgandit hapendada või remulaadi teha. Tursafilee koos lihtsate lisadega teevad kokku põneva ja värske maitsekombinatsiooni. Serveeri kartulite ja sidrunviiludega. Lase hea maitsta!

Hapu porgand: koori ja riivi porgandid jämedalt. Aja äädikas, suhkur ja vesi väikeses kastrulis keema. Pane porgand sisse, võta pliidilt ära ja jäta jahtuma.

Valmista kala vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Taani remulaad: haki hapukurk peeneks ja sega majoneesi ja karriga kokku. Maitsesta tahtmisel soolaga. 

Serveeri tursk porgandi, remulaadi, keedetud kartuli ja sidruniviiludega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.