Kristel Aaslaidi vürtsikas vegan bataadi burrito

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Bataat
     2 tk
  • Oliiviõli
     
  • Suitsutatud paprika maitseaine
     0.5 tl
  • Küüslaugupulber
     0.5 tl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Valge sibul
     0.5 tk
  • Jalapeno
     1 tk
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Tšillipulber
     1 tl
  • Cayenne pipar
     
  • Nõrutatud mustad oad
     425 g
  • Mais
     130 g
  • Täistera tortilla
     
  • Lehtsalat
     
  • Tomat
     
  • Vegan riivjuust
     
  • Avokaado
     
  • Vegan hapukoor
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista ise kodus Kristel Aaslaidi retsepti järgi vürtsikas vegan bataadi burrito! See maitseb imehästi ning sobib suurepäraselt suviseks eineks.

Soojenda ahi 200 kraadini. Ahjuplaadile pane bataadikuubikud ja lisa oliiviõli, suitsupaprika, küüslaugupulber, sool ja pipar. Nii, et kõik oleks mõnusalt kaetud. Aseta 20 minutiks ahju ja  aeg-ajalt sega ning keera.

Lisa pannile keskmise kuumusega pannile oliiviõli. Kui õli on kuumenenud, siis lisa pannile sibul ja prae 2-3 minutit, seejärel lisa jalapeno, küüslauk, tšilli pulber ja cayenne pipar. Prae veel 2-3 minutit. Seejärel lisa oad ja mais. Prae veel kuniks need on soojad.

Võid tortillad ahjus soojendada enne kui hakkad oma burritot kokku panema. Lisa maitse järgi bataati, oa ja maisisegu, avokaadot, (vegan) juustu, tomatit ja lehtsalatit. Kastmena kasuta (vegan) hapukoort. Järjekord pole oluline, tee nii, nagu endale maitseb ja rulli kokku. Seejärel naudi.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!