Krevetipasta suvikõrvitsa ja valge veiniga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Pasta (eelista lumaconi‘t)
     4 peotäit
  • Punane sibul
     1
  • Suvikõrvits
     1
  • Grillitud paprika
     530 g
  • Oliiviõli
     1 spl
  • Tomatipasta
     2 spl
  • Tšillipulber
     0.5 tl
  • Valge toiduvein
     1.5 dl
  • Maisitärklis
     0.5 spl
  • Vahukoor
     2 dl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Petersell
     0.5 punt
  • Kooritud krevetid (külmutatud)
     400 g
  • Röstitud ja soolatud kõrvitsaseemned
     0.5 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Maitsev, kergesti valmistatav ning kirev roog, kuhu käivad krevetid, suvikõrvits, koor, sibul, paprika ja petersell. Serveeri värske pasta ning kõrvitsaseemnetega, mis lisavad kreemjale kastmele särtsu.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Koori ja haki sibul. Lõika suvikõrvits kuubikuteks. Haki paprika.

Prae sibul, suvikõrvits ja paprika kergelt oliiviõlis laial pannil või poti sees segades. Sega sisse tomatipasta ja tšillipulber ning prae veel mõni minut.

Sega sisse vein ja maisitärklis ning kalla koos koorega segades pannile. Keeda veel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga

Haki petersell ning sega koos külmutatud krevettidega kastmesse. Lase krevettidel kastmes sulada, keeda vaiksel tulel ca 4 minutit.

Serveeri pasta kastme ja kõrvitsaseemnetega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!