Kreemjas pähkli-espressokreem

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • India pähklid
     100 g
  • Mandlid
     100 g
  • Espressoube
     2 tls
  • Vahtrasiirup
     1 tls
  • Vanillipasta (või 2 tls vahtrasiirupit)
     1 tls
  • Meresool
     0.5 tls

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rösti pähkleid ja mandleid 180-kraadises ahjus 8–10 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Vala pähklid ja mandlid kannmikserisse. Lisa ka kõik ülejäänud koostisosad. Töötle, kuni saad ühtlase kreemja massi.

Kaabi pähklimass kannmikseri seinte küljest lahti. Säilita kinnises purgis.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.