Kotlet pasta ja tomatikastmega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Pastat (eelista fiori‘t)
     4 peotäit

Kotlet

  • Riivsaia
     0.5 dl
  • Vett
     1 dl
  • Muna
     1
  • Segahakkliha
     500 g
  • Dijoni sinepit
     1 spl
  • Soola
     0.5 tls
  • Pipart
     1 ml
  • Õli
     1 spl
  • Pastakastet
     500 g
  • Vett
     0.5 dl

Salat

  • Tomatit
     3
  • Rooma salat
     1
  • Murulauk
     20 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tänane õhtusöök koosneb mahlastest kotlettidest pastaga tomatikastmes Sealihakotlettide maitset täiendab Dijoni sinep. Prae kotletid pruuniks enne kui lisad maitserikka tomatikastme. Serveeri värskelt keedetud pasta, eelistatavalt fiori, ning värske Rooma salati, tomatite ning murulauguga. Head isu!

Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.

Kotlet: Sega suures kausis kokku riivsai veega. Jäta paariks minutiks seisma. Sega sisse munad, hakkliha ja sinep ning lisa soola ja pipart. Vormi hakkliha 8 kotletiks (8 portsjoniks).

Prae oliivõliga pannil mõlemalt poolt pruuniks. Vähenda kuumust ning lisa tomatikaste. Keeda seejärel vaiksel tulel ca 10 minutit. Pööra kotlette aeg-ajalt.

Salat: Tükelda tomatid ja salat. Haki või lõika murulauk peeneks. Sega kõik kokku ja serveeri näiteks vinegretiga.

Serveeri kotletid kastmes salati ja pastaga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.