Kõrvitsapannkoogid

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostisosad

  • Kaerajahu
     130 g
  • Riisijahu
     75 g
  • Soodat
     0,5 tls
  • Küpsetuspulbrit
     0,5 tls
  • Kaneeli
     0,5 tls
  • Kardemoni
     0,5 tls
  • Soola
     0,25 tls
  • Väikest muna
     2 tk
  • Keefirit
     100 ml
  • Kõrvitsapüree
     100 g
  • Sulavõid
     3 spl
  • Pisut suhkurt
     
  • Praadimiseks õli
     

Serveerimiseks

  • Kreeka pähkleid
     
  • Mett
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 3 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kõrvitsapüree valmistamiseks küpseta kõrvitsatükke 180-kraadises ahjus 20 minutit. Lase jahtuda, eemalda koor ning töötle kannmikseris püreeks.

Sega suures kausis kaera- ja riisijahu, suhkur, sooda, küpsetuspulber, sool ja vürtsid.

Teises kausis sega munad, keefir, sulavõi ja kõrvitsapüree.

Ühenda segud omavahel ning mikserda kõik ühtlaseks tainaks.

Vala pannile õli ja prae kuumal pannil väikesed koogid mõlemalt poolt.

Serveerimiseks puista peale hakitud Kreeka pähkleid ja nirista mett.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.