Kõrvitsakarri

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Kõrvits (muskaat)
     700 g
  • Kollane sibul
     2 tk
  • Õli
     2 spl
  • Punase karri kaste
     400 ml
  • Sool
     
  • Pipar
     

Serveerimiseks

  • Kookoskrõpsud
     1 dl
  • Koriander
     1 dl
  • Jasmiinriis
     4 pakk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas sa oled avastanud valmis kastmepõhjad? Kui ei, siis nüüd on aeg! Seekord kasutame punase karri maitsega kastmepõhja. Terav kastmepõhi sobib suurepäraselt kokku magusa keegelkõrvitsaga. Lisa riis ja kookoskrõpsud ning lõuna- või õhtusöök on olemas, koheselt valmis!

Koori kõrvits ja lõika sentimeetristeks kuubikuteks. Prae kõrvitsat koos sibulaga õlis umbes 5 minutit.

Lisa kastmepõhi. Jäta väikesel kuumusel keema umbes 5 minutiks. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimiseks: Puista peale kookoskrõpse ja hakitud koriandrit. Serveeri jasmiinriisiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!