Kõrvitsa-šokolaadileib

  • Ettevalmistusaeg: 1h 40min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Kõrvitsapüreed
     225 g
  • Soodat
     1 tls
  • Kaneeli
     0,75 tls
  • Riivitud muskaatpähklit
     0,75 tls
  • Jahvatatud ingverit
     0,75 tls
  • Soola
     0,5 tls
  • Päevalilleõli
     100 ml
  • Muna
     2 tk
  • Rafineerimata suhkrut
     150 g
  • Mandlijahu
     120 g
  • Kaerajahu
     180 g
  • Tumedat šokolaadi
     150 g
  • Pekaani- või metspähkleid
     75 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kõrvitsapüree valmistamiseks küpseta kõrvitsatükke 180-kraadises ahjus 20 minutit, lase jahtuda, eemalda koor ja töötle kannmikseris ühtlaseks.

Vispelda suures kausis kokku kõrvitsapüree, munad, õli ja suhkur.

Sega teises kausis jahud ja kõik ülejäänud kuivained.

Haki šokolaad ja pähklid, lisa ka need. Sega kõik omavahel ja vala keeksitainas õliga määritud ning jahuga ülepuistatud vormi.

Küpseta 175-kraadises ahjus 45–55 minutit. Lase pisut jahtuda ja serveeri.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.