Kõrvitsa-pohlasmuuti

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kõrvitsapüreed
     200 ml
  • Mandlipiima
     100 ml
  • Pohli
     100 g
  • Mett
     1 tls
  • Kaneeli
     0.5 tls
  • Kardemoni
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui oled kõrvitsapüree varem valmis teinud, valmib see smuuti hommikul kiiremini, kui telepurgis jõuab kõlada ilmateade. Mis seal ilmateates ikka uudist, vihm ja tuul vaheldumisi. Smuutikannus ootab sind aga kirgas oranž kõhutäis, mis pungil kõrvitsa karoteenist ja pohlade C-vitamiinist.

Tõsta kõik koostisosad kannmikserisse ja surista ühtlaselt siidiseks smuutiks. Kui vähendad mandlipiima kogust poole võrra, saad paksema smuuti, mida saab ka kausist lusikaga süüa. Sel juhul kata smuutikausi pind röstitud kõrvitsaseemnete, viimaste metsamarjade või hoopis esimeste hurmaaviiludega – nii naudid eriti toekat hommikueinet.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.