Kookoskoore ja valge šokolaadi panna cotta mangoga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 10min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kookoskoort
     4 dl
  • Rafineerimata roosuhkrut
     2 spl
  • Želatiinilehte
     4
  • Mango
     1
  • Laimimahla
     
  • Laimikoort
     
  • Vanillisuhkurt või želatiinilehte
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Panna cotta on tarretatud koorest valmistatud magustoit, mis tuleb ka kookoskoorega sama maitsev. Lisandiks sobib pakkuda laimilt kergelt hapukust saanud magusat mangot ja nõnda saab Itaalia klassik endale hoopis uue eksootilise meki.

Aseta želatiinilehed mõneks minutiks külma vette likku.

Sega kookoskoor suhkru ja vanillsuhkru või vanilliseemnetega.

Kuumuta kookoskoort pliidil (keeta ei ole vaja) ja lahusta seal sees nõrutatud želatiinilehed. Sega ühtlaseks.

Niisuta vormid külma veega ning jaga kooremass vormide vahel laiali. Aseta 3–4 tunniks kuni üle öö jahedasse.

Tükelda mangod ja maitsesta laimimahlaga.

Serveerides kummuta panna cotta vormist taldrikule ja säti juurde mangotükke. Kaunista laimikoorest tõmmatud ribadega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!