Vali kogus
Pannkoogid
-
Vanillikohupiima400 g
-
Muna4
-
Nisujahu1 dl
-
Suhkrut0.5 dl
-
Piima0.5 dl
-
Soola
-
Praadimiseks õli
Kirsikompott
-
Külmutatud kirsid200 g
-
Suhkrut2 spl
-
Vanillisuhkrut1 tls
-
Maisitärklist1 tls
-
Värsket münti
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Sega omavahel kohupiim, munad, jahu, suhkur ja piim, maitsesta veidikese soolaga.
Kuumuta pannil veidi õli ja tõsta tainas supilusika abil pannile. Küpseta väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Kalla samal ajal kirsid väiksesse potti. Lisa vett nii, et põhi oleks kaetud. Maitsesta suhkru, vanillsuhkru ja hakitud värske mündiga. Keeda, kuni kirsid on pehmenenud.
Sega 1 tl maisitärklist veidikese veega ja lisa kirssidele. Kuumuta korraks ja tõsta tulelt. Serveeri pannkoogid kohe koos sooja kirsikompotiga.