Kevadine omlett

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Muna
     6
  • Punt Türgi ube või peenikesi sparglivarsi
     1
  • Riivjuustu
     150 g
  • Soola
     
  • Pipart
     
  • Oliiviõli
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ilmad lähevad järjest soojemaks ning hommikud valgemaks. Mis saaks olla sobivam, kui muuta kevadiseks ka oma hommikune omlett? Seda on imelihtne teha ning pealegi on tulemus maitsev.

Blanšeeri ube või spargleid paar minutit keevas vees, nõruta kuivata köögirätikul.

Klopi munad lahti, maitsesta soola-pipraga, sega juurde riivjuust.

Vala munasegu õliga määritud kuumale pannile. Hoia senikaua tulel, kuni omlett servadest mullitab.

Tõsta pann tulelt, säti sparglivarred või oad rattakujuliselt munahüübe peale.

Kata pann kaanega, tõsta tagasi pliidile ja keera kuumus ära . lase omletil sel viisil, tasapisi, langevas kuumuses ja tihedalt kaane all küpseda, kuni munamass enam keskelt ei võbele.

Serveeri kohe koos värske krõmpsuva salatiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.