Kevadine minestroone

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kana- või aedviljapuljong
     6 dl
  • Purustatud tomatid
     400 g
  • Pasta (nt sarvekesed)
     75 g
  • Värske spargel
     100 g
  • Suhkruhernekaunad
     100 g
  • Valged oad
     120 g
  • Sool
     
  • Must pipar
     
  • Riivitud parmesan
     
  • Rukolalehed
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Itaaliahõnguline minestroone on korralik ja toekas supp, mis maitseb ka lastele.

Kuumuta puljong ja tomatikonserv keema. Puista sisse pasta ja keeda kaane all 5 minutit.

Lõika sparglivartelt alumised puitunud otsad ja viska ära. Lõika seejärel sparglivarred pooleks. Lõika suhkruhernekaunad väiksemaks.

Pane sparglijupid ja hernekaunad potti, lisa ka nõrutatud oad. Keeda veel 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveerimisel puista peale riivitud parmesani ja rukolalehti. Kui supp läheb seismisel liiga paksuks, lisa kuuma vett või puljongit.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!