Kerge lillkapsa-hakklihavorm

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Lillkapsas
     300 g
  • Rakvere Veise hakkliha Extra Protein
     240 g
  • Rimi Light juust
     200 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kergesti valmistatav ning imeliselt maitsev 845 kcal sisaldusega roog, mis sobib nii lõuna- kui õhtusöögiks. Kutsu sõbrad külla ning jagage portsjonid nii, et 1 portsjon oleks 282 kcal.

Retsepti autor on Liis Velsker.

Kõigepealt tuleb lillkapsas tükkideks pudistada ja seejärel keeta, kas puljongi või lihtsalt soola ja pipraga.

Samal ajal juba pruunistada hakkliha, lisada endale meelejärgi olevaid maitseaineid, näiteks küüslauku või isegi mingisugust vürtsi.

Kui lillkapsas on keenud siis panna see vormi ning tampida näiteks pudrunuiaga ühtlaseks põhjaks. Peale lisada praetud hakkliha ning juust.

Küpsetada ahjus 240 kraadi juures kuni 15 min.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.