Keegelkõrvitsasupp praetud vorstiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Supp

  • Kollane sibul
     1
  • Küüslauguküüs
     1
  • Kõrvits (muskaat)
     1
  • Õli
     1 spl
  • Koor
     2.5 dl
  • Köögiviljapuljong
     7.5 dl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Valge veini äädikas
     0.5 spl

Vorst

  • Salsiccia vorst
     300 g
  • Õli
     1 tls
  • Kõrvitsaseemned
     1 dl
  • Kobartomat
     250 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Seekord sööme kerget keegelkõrvitsasuppi koos praetud vorstiga. Vorsti teed nii, et pressid salsiccia-tüüpi vorstist sisu välja ja praed seda kõrvitsaseemnete ja kirsstomatitega. Samal ajal keedad vaiksel tulel valmis kõrvitsasupi. Soovitatav on see püreestada vahetult enne serveerimist ja siis lisada ka maitseaineid.

Supp: Koori ja haki sibul ning küüslauk. Poolita kõrvits, eemalda sellest südamik ning lõika viljaliha kuubikuteks. Prae sibulat, küüslauku ja kõrvitsat kastrulis õlis, kuni sibul on pehme. Lisa koor ja puljong ning keeda mõned minutid.

Praetud vorst: Lõika salsiccia-tüüpi vorst lahti ja pressi sisu välja. Prae seda õlis ja hõõru pannilabidaga peeneks. Prae paar minutit, lisa siis kõrvitsseemned ja prae veel mõni minut. Poolita tomatid ja sega sisse.

Mikserda saumikseriga või kannmikseriga püreeks ning maitsesta soola, pipra ja äädikaga.

Serveeri suppi praetud vorstiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.