Keefirikana suvikõrvitsa nuudlitega

  • Ettevalmistusaeg: 2h ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Keefirikana

  • Kanafilee
     600 g
  • Keefir
     300 g
  • Kurkum
     3 g
  • Pune
     3 g

Suvikõrvitsa nuudlisalat

  • Avokaado
     2 tk
  • Suvikõrvits
     800 g
  • Kirsstomatid
     200 g
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Oliivõli
     
  • Sool
     
  • Pipar
     

Kaste

  • Balsamico
     30 g
  • Oliivõli
     30 g
  • Rõõskkoor
     30 g
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Keefirikana: Lõika kanafileest 2x2 cm kuubikud. Valmista ülejäänud komponentidest marinaad ning pane kana vähemalt 2 tunniks marineeruma. Grilli vardas või resti vahel. 

Suvikõrvitsa nuudlisalat: viiluta mandoliiniga suvikõrvitsast nuudlid. Pane õli kuumale pannile ning lisa purustatud küüslaugu küüs. Kuumuta suvikõrvitsanuudleid mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Kirsstomatid poolita ning lõika avokaado viiludeks. Sega avokaado, suvikõrvitsa nuudlid ning  tomatid ja serveeri. 

Kaste: sega koostisosad kokku ning vispelda ühtlaseks.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!