Keedetud lõhe kookospähkli, punase karri ja India pähklitega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Kookospiim
     400 ml
  • Värskelt pressitud laimimahl
     2 spl
  • Punane karrikaste
     1 tk
  • Riivitud ingver
     1 spl
  • Sool
     0.5
  • Lõhefilee ilma nahata
     350 g
  • Jääsalat
     1
  • Roheline sibul
     4
  • India pähkel
     1 dl
  • Hernevõrsed
     2 dl
  • Piparmünt
     1

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Aasiast inspireeritud peen kalaretsept. Keedetud lõhe kookose, punase karri ja India pähklitega valmistad sa kookospiimast, laimist, karripastast, ingverist jm. Serveeri lõhet värske salatiga ja kaunista piparmündiga.

Lase kookospiim koos laimimahla, karri, ingveri ja soolaga keema.

Lõika lõhe 3 x 3 cm kuubikuteks, pane kookospiima sisse ja lase keema. Eemalda kastrul plaadilt ja lase lõhel kookospiimas jahtuda.

Puhasta salat ja roheline sibul. Rebi salat tükkideks ja haki roheline sibul peeneks. Rösti pähklid kuival pannil.

Aseta salat ja hernevõrsed suurele taldrikule. Lisa lõhetükid ja puista peale rohelist sibulat ja pähkleid. Kasta lusikaga kookospiimaga üle. Kaunista piparmündiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.