Kartulisalat heeringa ja kalamarjaga

  • Ettevalmistusaeg: 15min ,  Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Kartulit
     6 tk
  • Soolaheeringat
     200 g
  • Keedetud krevette
     200 g
  • Lõhe- või forellimarja
     50 g
  • Marineeritud minikurke
     150 g
  • Punast sibulat
     1 tk
  • Vutimuna
     6 tk
  • Värsket hakitud tilli
     

Salatikaste

  • Hapukoort
     200 g
  • Majoneesi
     100 g
  • Mahedamaitselist sinepit
     1,5 spl
  • Soola ja pipart
     
  • Veidi sidrunimahla
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega esmalt salatikastme jaoks hapukoor ja majonees.

Maitsesta sinepi, soola, pipra ja sidrunimahlaga.

Keeda ja koori kartulid. Keeda ka vutimunad.

Tükelda kartulid ja heeringas, lõika sibul poolratasteks ning vajaduse korral kurgid väiksemaks.

Sega kausis kokku kartulid, soolaheeringas, krevetid, kalamari, marineeritud minikurgid, sibul ja vutimunad.

Lisa hakitud till. Kalla peale salatikaste ja sega läbi.

Lase enne serveerimist veidi aega maitsestuda. Säilita jahedas.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.