Kartuli-rukolasalat

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Kartuli-rukolasalat

  • Väiksemaid kartuleid
     1 kg
  • Sidrunimahla või veiniäädikat
     1.5 spl
  • Külmpressitud oliiviõli
     6 spl
  • Head sinepit
     1 spl
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Sool
     1 tls
  • Rukolat
     2 peotäit

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 5 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tugeva maitsega rukola ning terav küüslauk muudavad lihtsalt valmiva kartulisalati eriti maitsvaks.

Proovi järele!

Sega suure kausi põhjas purustatud küüslauk soolaga.

Lisa sinep ja pidevalt vispeldades alguses sidrunimahl, siis oliiviõli.

Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees 15–20 minutit.

Nõruta, tõsta kartulid kastme juurde kaussi, lisa rukola ja sega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.