Kana paprika- ja tomatikastmega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Punane sibul
     1 tk
  • Punane tšilli
     1 tk
  • Pott rosmariini
     0.5
  • Paprika
     530 g
  • Pasta
     4 peotäit
  • Kanafilee
     600 g
  • Oliiviõli
     0.5 spl
  • Kappar
     1 spl
  • Purustatud tomatid
     500 g
  • Küüslauguküüs
     1
  • Sool
     
  • Pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pastaisu just täna? Veab sul, see on tänane roog! Grillitud paprikast, tšillist, küüslaugust, punasest sibulast ja rosmariinist valmistatud kaste ei saa ka kunagi halb olla. Head isu!

Pane pasta jaoks vesi kastrulis keema.

Koori ja tükelda sibul. Eemalda tšillist seemned ning haki see. Haki rosmariin. Kurna paprika läbi sõela.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Lõika paprika viiludeks.

Küpseta sibul, tšilli ja kana pannil õlis. Lisa paprika, kapparid ja passeeritud tomatid. Pressi sisse küüslauku ja lisa rosmariin.

Keeda 5 minutit. Lisa soola ja pipart.

Serveeri pastat kanakastmega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.