Kana hapuka kapsasalati ja sojamajoneesiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Riis
     4
  • Kanafilee
     4 tk
  • Õli
     0.5 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     

Kapsasalat

  • Laim
     1
  • Kapsasalati segu
     200 g
  • Õli
     0.5 g
  • Sool
     
  • Tšillihelbed
     2 ml
  • Seesamiseemned
     2 spl
  • Kress
     1

Sojamajonees

  • Jaapani soja
     1 spl
  • Majonees
     2 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kanafileed serveerime seekord Aasiast inspireeritud lisadega. Kapsasalat laimi, tšilli ja röstitud seesamiseemnetega sobib kenasti kokku leebe sojamajoneesiga. Serveeri kana, toorsalat ja sojamajonees värskelt keedetud riisiga ning õhtusöök ongi olemas!

Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.

Kapsasalat: pressi laim toortoidusegule, piserda õliga üle ning maitsesta soola ja tšillihelvestega. Sega läbi ja lase seista.

Prae seesamiseemned pannil kuldpruuniks. Lase seesamiseemnetel veidi jahtuda ja sega seejärel kapsasalatisse.

Lõika kress ja sega salatisse.

Sojamajonees: sega soja majoneesiga.

Prae kana pannil õlis, umbes 2 minutit kummalgi küljel, maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri kana kapsasalati, sojamajoneesi ja riisiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.