Kana-fajita´d

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Kanafilee
     500 g
  • Sibul
     1
  • Punane paprika
     1
  • Õli
     1 spl
  • Vürtsisegu
     28 g
  • Tortilja
     8

Serveerimiseks

  • Rohelise salati leht
     8
  • Guacamole
     
  • Laim
     1
  • Koriander (pott)
     0.5

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Klassikalised kana-fajita‘d on kiiresti valmiv toit, mida on lisaks ka väga lihtne valmistada. Täida tortiljad vürtsika kana, guacamole ja salatilehtedega – katteks pane koriandrit ja laimi ning õhtusöök ongi valmis.

Fajita‘d: lõika kanafilee, sibul ja paprika ribadeks.

Prae kana eriti kuumal pannil kuldpruuniks ning lisa seejärel sibul ja paprika.

Lisa vürtsisegu, vähenda kuumust keskmise tasemeni. Pruunista ca 3 minutit.

Kuumuta tortiljasid vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Serveerimiseks: pane iga tortilja peale üks salatileht. Jaota fajita-täidis salatilehele ja pane katteks guacamole‘t.

Voldi kokku ning garneeri laimi ja koriandriga.

Serveeri kohe ja naudi!

Hinda retsepti Aitäh hindamast!