Kana-fajita´d

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Kanafilee
     500 g
  • Sibul
     1
  • Punane paprika
     1
  • Õli
     1 spl
  • Vürtsisegu
     28 g
  • Tortilja
     8

Serveerimiseks

  • Rohelise salati leht
     8
  • Guacamole
     
  • Laim
     1
  • Koriander (pott)
     0.5

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Klassikalised kana-fajita‘d on kiiresti valmiv toit, mida on lisaks ka väga lihtne valmistada. Täida tortiljad vürtsika kana, guacamole ja salatilehtedega – katteks pane koriandrit ja laimi ning õhtusöök ongi valmis.

Fajita‘d: lõika kanafilee, sibul ja paprika ribadeks.

Prae kana eriti kuumal pannil kuldpruuniks ning lisa seejärel sibul ja paprika.

Lisa vürtsisegu, vähenda kuumust keskmise tasemeni. Pruunista ca 3 minutit.

Kuumuta tortiljasid vastavalt pakendil olevale õpetusele.

Serveerimiseks: pane iga tortilja peale üks salatileht. Jaota fajita-täidis salatilehele ja pane katteks guacamole‘t.

Voldi kokku ning garneeri laimi ja koriandriga.

Serveeri kohe ja naudi!

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.