Juustu- ja singipirukas maisiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Pirukatainas
     250 g
  • Mais
     340 g
  • Eelnevalt tükeldatud sink
     180 g
  • Muna
     4 tk
  • Riivitud juust
     1.5 dl
  • Piim
     2 dl
  • Pune
     1 tls
  • Tšillikaste
     2 spl
  • Pipar
     2 ml

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Paku õhtusööki, mis põhimõtteliselt valmistab ennast ise, sest kes ei tahaks rohkem aega muudeks asjadeks? Valmis pirukatainas rullitakse vormi ja täidetakse maisi, singi ja munapiimaga, mis on maitsestatud tšillikastme ja punega. Lükka ahju ja hopsti on õhtusöök valmis!

Kuumuta ahi 200 °C-ni.

Sõtku pirukatainas pirukavormi, mille läbimõõt on umbes 25 cm (4 portsjoni jaoks).

Kurna mais. Täida pirukavorm maisi ja singiga.

Sega kokku muna, piim, pune, tšillikaste ja pipar. Vala segu pirukapõhjale.

Raputa peale juustu ja valmista ahju keskmisel siinil u 35–40 minutit.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.