Jõulupart praekapsa ja köögiviljadega

  • Ettevalmistusaeg: 30min ,  Küpsetusaeg: 2h
  • Keskmine

Vali kogus

Koostisosad

  • Terve part
     2 kg
  • Soola
     20 g
  • Küüslauku
     8 küünt
  • Tüümiani
     1 punt
  • Hapukapsast (eelküpsetatud)
     
  • Porgandit
     
  • Kartulit
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Parima maitse saavutamiseks murra parditiivad pardi alla ning torka pardinaha sisse augud. Kui murda parditiivad pardi alla, siis ei kuiva need roa valmimisajaks ära.

Esmalt tee valmis maitsesegu purustades küüslauk ning hakkides tüümiani ja segades soola.

Masseeri maitsesegu pardile peale ja naha alla.

Täida part küpsetatud kapsaga.

Küpseta 160 °C kraadises ahjus 1 h vahepeal pardirasvaga kastes.

Lõika köögiviljad ning aseta ahju plaadile.

Kui part on ahjus juba 1 tund küpsenud, siis lisa köögiviljad ahju ning kasta neid pardirasvaga.

Küpseta veel üks tund vahepeal rasvaga kastes.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Paneeritud jõulukalkun

45min • Keskmine
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.