Jalapeño con carne veiselihaga

  • Ettevalmistusaeg: 20min ,  Küpsetusaeg: 1h 10min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Veisehakkliha
     500 g
  • Õli
     
  • Selection by Rimi tomatikastet
     1
  • Rimi Planet jalapeño pipraid
     80 g
  • Rimi maisikonserve
     1
  • Rimi rohelisi külmutatud ube
     100 g
  • Koriander
     1 peotäit

Serveerimiseks

  • Pakk Rimi juustumaitselisi tortiljakrõpse
     1.5
  • Tomat
     1
  • Ports sigurilehti
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kas suudad jalapeno teravust taluda? Kui jah, siis see retsept on kohe kindlasti Sulle!

Prae veiseliha potis. Lisa juurde marineeritud jalapeno-piprad ja tomatikaste.

Küpseta kõige madalamal kuumusel vähemalt tund aega, kuni liha muutub väga pehmeks. Sega aeg-ajalt ja vajadusel lisa vett, et liha põhja ei kõrbeks.

10 minutit enne valmimist lisa herned ja mais.

Puista peale koriandrit.

Serveeri tortiljakrõpsude ja värskete tomativiiludega.

Soovi korral serveri sigurilehtedel.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!