Itaalia vorstikaste salveiga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Salsiccia vorst
     350 g
  • Oliiviõli
     2 spl
  • Kirsstomat
     400 g
  • Vesi
     2 dl
  • Salvei lehed
     1 peotäit
  • Must pipar
     0.5 tls
  • Sool
     
  • Pasta
     350 g
  • Pecorino-juust
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tee pudendatud Itaalia vorstist (salsiccia) ja värskest salveist maitsev tomatikaste. Koos värskelt valmistatud pasta ja riivitud pecorino-juustuga on salsiccia-kaste igapäevase õhtusöögi kõrghetk.

Eemalda vorstilt nahk ja pudenda väiksemateks tükkideks. Prae madalal kuumusel õlis ca 5 minutit. 

Lisa tomatid, vesi, salvei ja pipar. Lase vähese kuumuse juures keeda ca 10 minutit. Lisa vajadusel rohkem vett. Maitsesta soola ja pipraga.

Keeda pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Sega pasta kastmega ja pane katteks pecorino-juustu.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.