Ingverisiirup

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Värske puitumata ingverijuur
     800 g
  • Suhkur
     700 g
  • Vesi
     7 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõigu 500–800 g värskeid puitumata ingverijuuri hästi õhukesteks viiludeks ning pane 700 g suhkru ja 7 dl veega umbes pooleks tunniks madalale kuumusele keema.

Kui vedelik muutub siirupjaks, tõsta ingveriviilud nõrguma ja filtreeri vedelik.

Pane nõrutatud ingveriviilud ahju madalale kuumusele kuivama – need sobivad maiustusteks või küpsetiste maitsestamiseks.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.