Iiri veise šašlõkk

  • Ettevalmistusaeg: 2h ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine

Vali kogus

Marineerimine

  • Sojakaste
     2 spl
  • Sidrunimahl
     1 tk
  • Pruun suhkur
     1 tls
  • Riivitud küüslauk
     3 küüs
  • Riivitud ingver
     1 tls
  • Pesasibul
     1 tk
  • Tšilli
     1 tk
  • Sidrunhein
     1 tk
  • Koriander
     
  • Vesi
     
  • Veis
     500 g

Kaste

  • Naturaalne jogurt
     400 g
  • Riivitud väike kurk
     3 tk
  • Koriander
     1 peotäit
  • Küüslauk
     2 küünt
  • Sidrunmahl
     2 tls
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Piparmünt
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Marinaad: haki kõik koostisosad ning sega kokku.

Marineeri 2 tundi.

Aseta liha vardasse, maitsesta soolaga ja grilli.

Kaste: sega kõik koostisosad kokku ja naudi.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.