Hautis krõbeda soolatud sealihaga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Kartulid
     900 g
  • Soolatud sealiha
     375 g
  • Kollane sibul
     1
  • Porgand
     3
  • Kirsstomatid
     250 g
  • Või
     0.5 spl
  • Piim
     1.5 dl
  • Maisitärklis
     1.5 tls
  • Koor
     2.5 dl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Hautistest ei saa kunagi villand! Täna on kesksel kohal soolatud praetud sealiha, mida pärast krõbedaks praadimist segatakse koore, praetud sibula ja hakitud porganditega. Serveeri keedetud kartulite ja magusate kirsstomatitega.

Keeda kartulid.

Lõika sealiha viiludeks. Koori ja haki sibul. Koori ja lõika porgandid üsna väikesteks tükkideks. Poolita tomatid.

Prae sealihast krõbedaks võis potis või suurel pannil ja pane tõsta taldrikule üle. Prae sibulad ja porgandid pannis.

Sega piim ja maisitärklis. Sega sisse segu ja koor ning lase hautisel keeda umbes 2 minutit.

Lisa sealiha kastmesse ja kuumuta üles.

Serveeri sealihahautist kartulite ja tomatitega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.