Hautatud sealiha värviliste köögiviljadega

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 1h 10min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Sealiha guljašitükid
     500 g
  • Šampinjonid
     100 g
  • Sibul
     2 tk
  • Küüslauguküün
     3 tk
  • Purustatud tomatid
     400 g
  • Kartul
     3.5 tk
  • Väiksem bataat
     1
  • Türgi oad
     100 g
  • Paar oksa värsket tüümiani
     
  • Puljongikuubik
     1
  • Suhkur
     1 spl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Praadimiseks õli
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Soojendav külma aja hautis, mis on lihtsama ühepajatoidu edasiarendus.

Pruunista kuumal pannil liha paar minutit. Lisa tükeldatud seened, sibul ja küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga ning prae veel veidi. Lisa purustatud tomatid, maitsesta suhkru, soola ja pipraga. Hauta veidi.

Kalla segu haudepotti. Lisa puhastatud ja tükeldatud bataat, kartulid ja oad. Sega puljongikuubik umbes 2 dl kuuma veega, kalla  ahjupotti. Tõsta kõige peale tüümianioksad, kata kaanega ja küpseta 180 kraadi juures umbes 40 minutit, kuni kartul ja bataat on pehmed.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!