Halloumistrooganov paprika ja läätsedega

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostis

  • Riis
     4 peotäit
  • Kollane sibul
     1 tk
  • Punane tšilli
     0.5 tk
  • Pott rosmariini
     0.5 tk
  • Paprika
     530 g
  • Õli
     0.5 spl
  • Küüslauguküüs
     1 tk
  • Tomatipüree
     2 spl
  • Purustatud tomatid
     390 g
  • Vett
     3 dl
  • Kuumtöötlemata punased läätsed
     2 dl
  • Halloumi
     400 g
  • Õli
     1 spl
  • Koor
     2.5 dl
  • Sool
     
  • Pipar
     
  • Pak choi
     65 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Halloumi soolasus sobib suurepäraselt grillitud paprika ja tomatite maitsega. Täidlasema maitse saamiseks lisatakse punased läätsed ja hautis pannakse riisi otsa enne söömist!

Keeda riis pakendil oleva õpetuse järgi.

Koori ja haki sibul. Eemalda tšillist seemned ning haki see. Haki rosmariin. Kurna paprika läbi sõela.

Prae sibul ja tšilli õlis praepannil.

Pressi sisse küüslauku ja lisa rosmariin. Sega sisse tomatipüree ja prae paar minutit.

Vala sisse purustatud tomatid, vesi ja läätsed. Lase u 10 minutit keeda.

Lõika halloumi kuubikuteks ja küpseta neid õlis pannil kergelt pruuniks.

Haki paprika.

Segage sisse halloumi, paprika ja koor ning lase keeda, kuni kõik on soe või kuni läätsed on pehmed. Lisa soola ja pipart.

Serveeri hautist riisi ja hapukoorega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.