Hakklihakastme-kartuli ahjuvorm

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne

Vali kogus

Koostisosad

  • Keedetud kartuleid
     12 tk
  • Marineeritud punast paprikat
     3 peotäit
  • Tomatit
     2 tk
  • Küüslauku
     1 küüs
  • Tüümiani
     0,5 tls
  • Oreganot
     1 tls
  • Oliivõli
     3 spl
  • Juustu
     
  • Hakklihakastet
     
  • Värsket peterselli
     
  • Soola
     
  • Purustatud pipart
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

See retsept on mõnus ja valmib kiiresti just siis, kui külmkappi on eelmisest päevast jäänud keedetud kartuleid ja hakklihakastet.

Retsepti autor

Haki marineeritud punane paprika, tomat, petersell ja küüslauk peenikesteks tükkideks.

Sega oliivõliga ja maitsesta segu tüümiani, oregano, pipra ja soolaga.

Lõika kartulid peenemateks sektoriteks ja lao võiga määritud ahjuvormile.

Pane kartuli kihile tomati, paprika, oliivõli segu. Nüüd taas kiht kartuleid.

Lisa hakklihakaste.

Korda: kartulid, tomati segu, kartulid ja hakklihakaste kuni ahjuvorm saab täidetud (kõige pealmiseks kihiks võiks jääda kartuli kiht).

Kata riivjuustuga ning küpseta 190° juures umbes 15-20 min. kuni juust on sulanud.

Serveeri värske salati ja küüslaugukastmega.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Risotto

25min • Lihtne

Tortillakausikesed

15min • Lihtne

Seljanka

25min • Lihtne
Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.