Grillitud teriyaki lõhefilee

  • Ettevalmistusaeg: 27min ,  Küpsetusaeg: 3min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostisosad

  • Teriyaki kaste
     60 g
  • Lõhe/forellifilee
     400 g
  • Kinoa-kikerherne salat Rimi
     400 g
  • Seesamiseemned
     
  • Rediseid
     1 punt

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vajadusel puhasta lõhefilee luudest ning lõika portsion tükid.

Aseta lõhesteigid teriaky kastmesse marinaadi. Lase seista vähemalt 1 tund.

Enne grillimist eemalda üleliigne marinaad.

Grilli mõlemalt poolt 2-3 minutit ning seejärel tõsta lõhefilee puhkama.

Raputa peale seesami seemneid ja serveeri kõrvale Rimi kokkade poolt valmistatud Kinoa-kikerherne salatit. Kõrvale võid lõigata ka krõmpsuvaid rediseid.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.