Grillitud pardifilee mee marinaadis

  • Ettevalmistusaeg: 1h 30min ,  Küpsetusaeg: 10min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Pardifilee (sobib ka kana-, sea või veiseliha)
     2 tk
  • Taali Mesila mesi
     2 spl
  • Soja või sinep (inglise või dijoni)
     2 spl
  • Õli
     2 spl
  • Soola
     0.25 tls
  • Küüslauguküüs
     2 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Meie peakokk Jörgen Kohal käis Taali mahemesilas, kus on 19 aastat mesinike ametit pidanud Aili ja Tõnis Taal. Koos valmistati maitsev roog, mille valmistamine on jõukohane kindlasti kõigile.

Sega oma vahel marinaadi komponendid ja purusta sisse küüslaugu küüned. Suurepärase marinaadi saladuse kohta loe siit.

Marineeri pardi fileesid vähemalt 1-2h.

Grilli keskmisel kuumusel 5 minutit ühelt poolt ja 5 minutit teiselt poolt. Loe siit, kuidas grilli ette valmistada.

Enne filee lahti lõikamist jäta see 5 minutiks puhkama. Kõrvale valmista endale meeldiv lisand köögiviljade või salati näol. 

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.