
Grillitud musta küüslaugu kana ingverinuudlite ja srirachamajoneesiga
-
Ettevalmistusaeg: 10min , Küpsetusaeg: 35min
-
Keskmine
Vali kogus
Marineeritud nuudlid
-
Klaasnuudlid100 g
-
Kurk1
-
Hakitud ingver4 spl
-
Punane tšilli1
-
Koriander1 peotäit
-
Laim1
-
Sool
-
Seesamiõli3 spl
Sriracha majonees
-
Srirachakaste2 spl
-
Majonees2 dl
Grillitud spargelkapsas
-
Õli1 spl
-
Spargelkapsas250 g
-
Sool
-
Pipar
Vaja läheb
-
Kanafilee600 g
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mahlane kana, värske aasiapärane nuudlisalat ja terav srirachamajonees kutsuvad põnevale maitseseiklusele, loomulikult vahepeatumisega grillil. Marineeri nuudleid ingveris, koriandris, laimis, kurgi, tšilli ja väheses seesamiõlis. Selle kõrvale – grillitud spargelkapsas ja kana reiefilee imelise BBQ ja musta küüslaugu maitsega.
Marineeritud nuudlid: keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi. Vala vesi ära ja loputa külma veega.
Lõika kurk umbes 2 mm paksusteks viiludeks. Haki ingver. Poolita tšilli, eemalda seemned ja haki tšilli peenteks tükkideks. Haki koriander jämedalt. Pressi laim.
Sega nuudlitesse kurk, ingver, tšilli, koriander, laimimahl, sool ja seesamiõli.
Grillitud spargelkapsas: õlita spargelkapsast kergelt ja grilli keskmisel kuumusel pehmeks. Puista peale soola ja pipart.
Grilli reiefileed otsesel kuumusel, kuni värv on kaunis, ning grilli edasi kaudsel kuumusel, kuni sisetemperatuur on 72 °C.
Serveeri kana klaasnuudlisalati, spargelkapsa ja srirachamajoneesiga.