Grillitud musta küüslaugu kana ingverinuudlite ja srirachamajoneesiga

  • Ettevalmistusaeg: 10min ,  Küpsetusaeg: 35min
  • Keskmine

Vali kogus

Marineeritud nuudlid

  • Klaasnuudlid
     100 g
  • Kurk
     1
  • Hakitud ingver
     4 spl
  • Punane tšilli
     1
  • Koriander
     1 peotäit
  • Laim
     1
  • Sool
     
  • Seesamiõli
     3 spl

Sriracha majonees

  • Srirachakaste
     2 spl
  • Majonees
     2 dl

Grillitud spargelkapsas

  • Õli
     1 spl
  • Spargelkapsas
     250 g
  • Sool
     
  • Pipar
     

Vaja läheb

  • Kanafilee
     600 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mahlane kana, värske aasiapärane nuudlisalat ja terav srirachamajonees kutsuvad põnevale maitseseiklusele, loomulikult vahepeatumisega grillil. Marineeri nuudleid ingveris, koriandris, laimis, kurgi, tšilli ja väheses seesamiõlis. Selle kõrvale – grillitud spargelkapsas ja kana reiefilee imelise BBQ ja musta küüslaugu maitsega.

Marineeritud nuudlid: keeda nuudlid pakendil oleva õpetuse järgi. Vala vesi ära ja loputa külma veega.

Lõika kurk umbes 2 mm paksusteks viiludeks. Haki ingver. Poolita tšilli, eemalda seemned ja haki tšilli peenteks tükkideks. Haki koriander jämedalt. Pressi laim.

Sega nuudlitesse kurk, ingver, tšilli, koriander, laimimahl, sool ja seesamiõli.

Grillitud spargelkapsas: õlita spargelkapsast kergelt ja grilli keskmisel kuumusel pehmeks. Puista peale soola ja pipart.

Grilli reiefileed otsesel kuumusel, kuni värv on kaunis, ning grilli edasi kaudsel kuumusel, kuni sisetemperatuur on 72 °C.

Serveeri kana klaasnuudlisalati, spargelkapsa ja srirachamajoneesiga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.