Grillitud lõhe leige tapenaadkartuliga

  • Ettevalmistusaeg: 5min ,  Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Vali kogus

Koostis

  • Lõhefileed
     4
  • Kartuleid
     900 g
  • Brokolit
     250 g
  • Tomatit
     3
  • Pott basiilikut
     1
  • Paprika, suvikõrvitsa, baklažaani tapenaati
     130 g
  • Soola
     
  • Pipart
     
  • Lehtpeeti
     65 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Sööjate arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Mis on tapenaat? See on taimne määre! Grillitud lõhe tapenaadkartuliga on rikkaliku maitsega roog. Sega kokku keedetud kartul ja brokoli tomatite, basiiliku ja tapenaadiga. Serveeri grillitud lõhega. Head isu!

Sulata lõhe üles (kui see on külmutatud).

Koori ja keeda kartulid. Võid tükkideks lõigata.

Puhasta ja lõika brokoli tükkideks. Keeda kartuliga umbes 4 minutit.

Lõika tomatid tükkideks ja nopi basiilikult lehed.

Sega kokku kartulid, brokoli, tomatid, basiilik ja tapenaad. Maitsesta soola ja pipraga.

Grilli lõhe kuumal pannil vähese soolaga umbes 3 minutit mõlemal küljel. Maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri lõhe tapenaadkartuli ja lehtpeediga.

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Sarnased retseptid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.